Dobrodošli u iWash

U današnjem ubrzanom životu, autopraona unutar trgovačkog centra način je uštede vremena posjetitelja centra. Autopraona iWash nalazi se u prvom i najvećem trgovačkom centru u Rijeci – Tower centru Rijeka. Prva smo autopraona u Rijeci koja je prepoznala prednosti pozicioniranja naše uslužne djelatnosti u garažu trgovačkog centra.

Vi, naši klijenti, u mogućnosti ste posvetiti se kupovini ili uživanju u čarima filmskih hitova na velikome platnu, a da je pritom Vaš automobil u sigurnim rukama djelatnika autopraone iWash.

Svoju misiju izvršavamo predano i sustavno – naš uvježbani tim djelatnika pružiti će Vašem automobilu izniman tretman služeći se isključivo najkvalitetnijim materijalima. Možete nas pronaći svakim danom do 21 sat na etaži “-2” garaže Tower centra Rijeka!

Misija autopraone iWash

Naša misija je zadovoljstvo svih klijenata kroz dosljedno pružanje visokokvalitetne usluge, upotrebom provjereno najkvalitetnijih materijala te najmodernije tehnologije dostupne u ovoj uslužnoj djelatnosti.

Vizija autopraone iWash

Naša vizija je kontinuirano raditi na utvrđivanju svoje pozicije kao najnaprednije autopraone u Primorsko-goranskoj županiji koja će neumorno uvoditi najkvalitetnije materijale kao i najmoderniju tehnologiju u djelatnosti održavanja izgleda i čistoće automobila naših klijenata.

iWash filozofija djelovanja

Filozofija našeg djelovanja fokusirana je na uvođenje inovativnih proizvoda i usluga, te kontinuirano usavršavanje tehnika ručnog pranja i čišćenja automobila.

Inovativni proizvodi
Na području Hrvatske jedini smo akreditirani detailer najkvalitetnijeg proizvođača nano-tehnoloških proizvoda za održavanje vozila – britanske Gtechniq kompanije sa sjedištem u Londonu. Radi se o jedinoj kompaniji takve vrste čiju uslugu koristi jedna od F1 momčadi na svojim bolidima, konkretno Force India.

Inovativne usluge
U skladu sa željom da za Vas detektiramo i uvrstimo u ponudu najkvalitetnije inovativne usluge, od studenog 2014. prvi u Rijeci u ponudu smo uvrstili uslugu dekarbonizacije čiji su inovatori nagrađeni zlatnim i srebrnim medaljama na međunarodnim sajmovima inovacija (www.genijator.com).

Usavršavanje tehnika pranja i čišćenja
Sustavno provodimo edukacije djelatnika o novim tehnikama rada kao i novim materijalima koje koristimo kako bi Vašem vozilu pružili izniman tretman uvijek i iznova. Zanat smo učili u Gtechniq centru London, te s velikim zadovoljstvom naučeno primjenjujemo na Vašim automobilima.

iWash obećanje

Našim klijentima obećajemo pužati sustavno kvalitetnu uslugu služeći se najkvalitetnijim i najinovativnijim materijalima, pritom se koristeći svim dostupnim modernim tehnologijama!

Partneri

Gtechniq
Gtechniq je britanski proizvođač specijaliziranih materijala za zaštitu i održavanje vozila na način na koji to ne može niti jedan tradicionalan proizvod.
Saznaj više

Meguiar's
Meguiars je američki proizvođač sredstava za održavanje čistoće vozila s tradicijom kvalitetnih proizvoda dužom od 100 godina.

Saznaj više